Politerno > Україна і світ > Путін каже, що ЗМІ мають писали на держзамовлення, а не “копирсалися в брудній білизні еліт”

Путін каже, що ЗМІ мають писали на держзамовлення, а не “копирсалися в брудній білизні еліт”

  • 26 Вересня, 2021
  • 522 Переглядів
  • 0

Президент Росії Володимир Путін заявив, що ЗМІ повинні поширювати матеріали, написані за так званим держзамовленням, а не публікувати негативну інформацію про російської “еліти”.

Про це повідомляє ТАСС.

У суботу Путін виступив під час зустрічі з керівництвом російських політичних партій, що пройшли за підсумками виборів до Держдуми VIII скликання. На заході він торкнувся роботи ЗМІ.

“Потрібно більше інформації про реальне життя країни, не якісь там колупання в брудній білизні якихось там еліт, а саме – більше інформації про реальне життя країни, про тих людей, які створюють її майбутнє, добиваються видатних результатів… Те, що називається держзамовленням, це точно по-сучасному потрібно і можна забезпечити”, – зазначив глава Кремля.

16 вересня російські журналісти опублікували розслідування, в якому розповідається, що у міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова майже 20 років є коханка, яка впливає на справи МЗС РФ, а сам чиновник живе за рахунок олігарха Олега Дерипаски.

Автори розслідування заявили, що коханка Лаврова Світлана Полякова стала володаркою автопарку і має велику кількість нерухомості. У цьому ж матеріалі розповідається і про падчерку Лаврова – Поліну Полякову, яка придбала елітну нерухомість у Лондоні за 4,4 млн фунтів, коли їй був 21 рік.

Нагадаємо, російські ЗМІ оприлюднили відео про те, як президент країни Володимир Путін нібито голосує на виборах у Держдуму через інтернет – на годиннику у нього дата тижневої давності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE