Politerno > Україна і світ > “Офшорний скандал” із Зеленським ще матиме продовження, – Разумков

“Офшорний скандал” із Зеленським ще матиме продовження, – Разумков

  • 29 Жовтня, 2021
  • 573 Переглядів
  • 0

Ексголова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що мати офшори для політика – дуже погано, особливо коли він обіцяв, що не робитиме цього.

Про це сказав в ефірі телеканалу “Украина 24” ексспікер парламенту Дмитро Разумко.

 

Він нагадав, що перед виборами у 2019 році провладна сила обіцяла своїм виборцям, що офшорів у політиків не буде.

“Перед виборами ми говорили про те, що офшори – це погано. І коли я зараз чую від своїх колег по парламенту, що “ну може вони і у ФОП є” – немає їх у ФОП. Влада має своїм прикладом демонструвати, що довіряє сама собі і тій системі, яка працює в країні. У мене немає офшорів, вілл, рахунків за кордоном і діти навчаються тут, я лікуюся тут. Коли тебе це стосується, ти за це переживатимеш. Якщо ти знатимеш, що тобі є куди поїхати з цієї держави – ти це зробиш. Я вважаю, що мати офшори для політика – дуже погано, особливо коли ти обіцяв, що не робитимеш цього”, – сказав Разумков.

Разумков припускає, що “офшорний скандал”, у якому фігурує студія “Квартал 95” і шостий президент України Володимир Зеленський, ще мають продовження.

Раніше ЗМІ опублікували розслідування, в якому, зокрема, йдеться про те, що президент Володимир Зеленський та його соратники могли бути причетні до переказу 40 млн доларів від структур, пов’язаних з олігархом Ігорем Коломойським.

Нагадаємо, пісоя офорного скандалу Національне агентство з питань запобігання корупції не виявило ознак правопорошуень у декларації президента Володимира Зеленського.

Порівняно з весною-літом підтримка президента Володимира Зеленського значно знизилася – його підтримують 24,7% серед тих, хто збирається голосувати і визначився з вибором. українці засуджують його офшори і не підтримують відставку Разумкова.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE