Politerno > Україна і світ > Люди помирають від голоду: Маріуполь благає про допомогу

Люди помирають від голоду: Маріуполь благає про допомогу

  • 24 Березня, 2022
  • 799 Переглядів
  • 0

Маріупольська міськрада закликає врятувати людей у місті, які починають помирати від голоду. 

Про це повідомляє Маріупольська міськрада.

“Не їли вже два дні. Слабкість. Вийти з міста пішки нема сил. Добре, що води трохи є”. Моторошні слова, які дедалі частіше чують маріупольці від близьких, що залишились.

Коли на хвилину-другу пробивається хоч якийсь зв‘язок. Все більше смертей від голоду. Все більше людей залишаються без будь-яких запасів їжі. А всі намагання розпочати маштабну гуманітарну операцію з порятунку мешканців Маріуполя блокуються російською стороною.

Бо окупантів цікавлять не люди та їх долі. А лише пропагандистська картинка з примусовим вивозом населення на територію Росії”, – зазначають у міськраді.

Міськрада вдячна волонтерам та небайдужим людям, які щоденно допомагають вивозити маріупольців із зони активних бойових дій.

“Зараз ми підійшли до межі. Коли потрібні в десятеро жорсткіші санкції, закрите небо, літаки, танки від союзників України, дипломатичні надзусилля.

Будь що! Аби врятувати сотні тисяч людей в Маріуполі. Врятувати з пекла та нескінченного кола знущань.

Врятувати всі інші міста нашої країни від страшної долі Маріуполя. Ми благаємо про допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за словами генерального секретаря НАТО Єнс Столтенберга, Україні у найближчий час буде надана протитанкова зброя, ударні безпілотники, зброя для протиповітряної оборони і засоби хімічної, біологічної і радіологічної оборони.

Як зазаначив президент США Джо Байден, якщо президент росії Владімір Путін застосує зброю масового знищення – США дадуть відповідь.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE