Politerno > Україна і світ > Мерія Маріуполя повідомила про 300 загиблих у Драматичному театрі

Мерія Маріуполя повідомила про 300 загиблих у Драматичному театрі

  • 25 Березня, 2022
  • 1397 Переглядів
  • 0

Маріупольська міськрада заявляє, що в Драматичному театрі внаслідок бомбардування російським літаком загинуло близько 300 людей.

Про це повідомляє міськрада Маріуполя.

“Від очевидців з’явилася інформація про те, що в Драматичному театрі Маріуполя внаслідок бомбардування російським літаком загинуло близько 300 людей.

До останнього не хочеться вірити у цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім удалося врятуватися. Але слова тих, хто був усередині будівлі на момент цього терористичного акту, говорять про протилежне”, – зазначили у мерії.

14 березня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко говорив, що загальна ситуація у місті катастрофічна і що кількість жертв російських обстрілів може наближатися до 20 тисяч.

Удень 16 березня російська авіація скинула надпотужну бомбу на драматичний театр у центрі Маріуполя.

У будівлі ховалося близько тисячі мешканців міста, які втратили через обстріли окупантів домівки. За словами посадовців і військових, у театрі ховалося дуже багато людей з маленькими дітьми. Через запеклі бої до завалів неможливо було дістатися.

Також повідомлялося, що значній частині маріупольців, які переховувалися від бомбардувань у Драматичному театрі, вдалося вижити.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE