Politerno > Україна і світ > 28 березня гуманітарні коридори не працюватимуть через загрозу провокацій

28 березня гуманітарні коридори не працюватимуть через загрозу провокацій

  • 28 Березня, 2022
  • 842 Переглядів
  • 0
евакуація

У понеділок, 28 березня, гуманітарні коридори для евакуації цивільних із населених пунктів, розташованих у зоні бойових дій, не будуть відкриватися.

Про це повідомила віцепрем’єр-міністерка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

«Наша розвідка повідомила про можливі провокації з боку окупантів на маршрутах гуманітарних коридорів. Тому, з міркувань безпеки громадян, сьогодні гуманітарні коридори не відкриваємо», – написала вона у телеграм-каналі вранці 28 березня.

Напередодні міністерка повідомила, що 27 березня спрацювали два гуманітарних коридори в Донецькій та Луганській областях, із зон бойових дій вивезли 1 100 людей.

Українська влада щоденно намагається вивезти з охоплених бойовими діями районів мирне населення та завезти туди речі першої необхідності і продовольство. Російська сторона неодноразово зривала евакуацію цивільних, обстрілюючи маршрути, за якими мали вивозити людей. При цьому Росія звинувачувала у зриві евакуації українську сторону.

Нагадаємо, вночі на 28 березня у більшості областей було спокійно, проте у деяких мали місце ракетні обстріли, бої та бомбардування.

Журналісти-розслідувачі встановили, що вбивці з тієї ж групи кілерів ФСБ, яка отруїла Олексія Навального, Дмитра Бикова та Володимира Кара-Мурзу, постійно йшли за Борисом Нємцовим протягом останніх місяців його життя.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE