Politerno > Україна і світ > Нічна атака “Шахедів”: у Києві пошкоджені квартира, машини, тролейбусні лінії, на Київщині – школа, садок, інфраструктурний об’єкт і 8 будинків

Нічна атака “Шахедів”: у Києві пошкоджені квартира, машини, тролейбусні лінії, на Київщині – школа, садок, інфраструктурний об’єкт і 8 будинків

  • 10 Вересня, 2023
  • 542 Переглядів
  • 0

У результаті нічної атаки “Шахедами” та роботи ППО падіння уламків ворожих дронів зафіксували у чотирьох районах Києва − пошкоджена квартира, машини, тролейбусні лінії електропередачі та дорожні знаки, горіла трава і шпали. у Київській області постраждали інфраструктурний об’єкт, школа, дитсадок, навчально-реабілітаційний центр та 8 житлових будинків.

Про це повідомляє ДСНС у Telegram та начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook.

Київ

“Попередньо, падіння уламків зафіксовано у Шевченківському, Святошинському та Подільському районах міста. Шевченківський район: ліквідовано пожежу травʼяного настилу та деревʼяних шпал на відкритій місцевості. За іншим викликом, внаслідок падіння уламку у 25-поверховий житловий будинок на 24 поверсі в одній із квартир пошкоджено вікно та особисті речі, загоряння та потерпілих немає”, – повідомили у ДСНС.

У Подільському районі внаслідок падіння уламків пошкоджено припаркований автомобіль, дорожні знаки та тролейбусні лінії електропередачі. 

Також сталося падіння уламків на відкриту територію. Але пожеж, потерпілих та пошкоджень будівель не було. 

У Святошинському районі пожежники ліквідували загоряння на відкритій території. 

Повідомляється, що на місці подій працювали 35 рятувальників та 7 одиниць техніки.

КМВА також повідомила, що в Дарницькому районі столиці уламки впали на нежитлове приміщення.

Київщина

"Російський ворог учергове вдався до атаки. Цієї ночі повітряна тривога тривала понад 3 години. Ворог атакував Київщину БпЛА. Уночі на Київщині активно працювала ППО.

Внаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Жертв та постраждалих немає. Усі екстрені служби прибули на місце події та працюють"., - повідомив Кравченко.

Також, за його словами, вибуховою хвилею в одному з районів області пошкоджено 8 приватних будинків − у них вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. 

Крім того, в одній із громад вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочку та селищної ради. В іншій – навчально-реабілітаційний центр.

Також виникло загоряння лісової підстилки. 

Кравченко заявив, що наразі наслідки атаки усувають, а власникам пошкоджених обʼєктів нададуть всю необхідну допомогу.

У поліції додали, що 20-річного хлопця з ушкодженням руки від потрапляння скла доставили до лікарні.

Нагадаємо, союзники України мають показати Путіну, що готові до тривалого протистояння, - заявила заступник державного секретар США Вікторія Нуланд.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE