Politerno > Україна і світ > Rheinmetall планує почати виготовлення перших бронемашин в Україні у 2024 році 

Rheinmetall планує почати виготовлення перших бронемашин в Україні у 2024 році 

  • 2 Грудня, 2023
  • 535 Переглядів
  • 0

Німецький збройовий концерн Rheinmetall планує почати випуск перших бронемашин Fuchs та Lynx в Україні вже наступного року.   

Про це повідомляє Reuters.

За словами генерального директора Rheinmetall Арміна Паппергера, компанія очікує підписання угоди з Україною про виробництво бронетранспортерів Fuchs і бойових машин піхоти Lynx до початку наступного року.

“Після підписання контракту ми хочемо закінчити перший (Fuchs) протягом 6-7 місяців, а перший Lynx – протягом 12-13 місяців”, – сказав Паппергер.

Зазначається. що Україна значною мірою покладається на фінансову та військову підтримку Заходу, який вклав десятки мільярдів доларів в озброєння, відколи Росія розпочала повномасштабне вторгнення в лютому 2022 року.

Крім того, українські урядовці сподіваються, що співпраця із західними виробниками озброєнь допоможе відродити вітчизняну оборонну промисловість.

Нагадаємо, голова Офісу президента Андрій Єрмак висловив упевненість, що невдовзі аеропорт “Бориспіль” знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна, оскільки “тепер ми здатні забезпечити безпеку цього об’єкта”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE