Politerno > Україна і світ > У Феодосії знищено російський десантний корабель “Новочеркаськ” – з’явилося фото того, що від нього залишилося

У Феодосії знищено російський десантний корабель “Новочеркаськ” – з’явилося фото того, що від нього залишилося

  • 26 Грудня, 2023
  • 488 Переглядів
  • 0

Великий десантний корабель “Новочеркаськ” у тимчасово окупованому Криму зазнав дуже серйозних пошкоджень у результаті удару Повітряних сил України − про це свідчать фото.

DeepState у Telegram опублікував кадри з феодосійського порту:

“На супутниковому знімку, зробленому вранці 24 грудня, рамочкою обведено ВДК. На іншому фото те, що від нього залишилось”, – пише проект.

Близько 3 години ночі 26 грудня в районі Феодосії в окупованому Криму пролунали вибухи. Повідомлялося, що підірвали корабель нібито з іранськими боєприпасами, в порту виникла пожежа.

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель “Новочеркаськ”.

Пізніше стало відомо, що ВДК “Новочеркаськ” знищили крилатими ракетами з тактичної авіації Повітряних Сил.

Міноборони Росії повідомило, що ВДК “Новочеркаськ” зазнав пошкоджень у Феодосії цієї ночі “під час відбиття удару ЗСУ із застосуванням авіаційних керованих ракет”.

За твердженням російського Міноборони, “під час протиповітряного бою засобами ППО знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет”. У Повітряних силах ЗСУ це спростували. 

Нагадаємо, російського опозиційного політика Олексія Навального, про місцеперебування якого нічого не було відомо 19 днів, знайшли у виправній колонії № 3 “Полярний вовк”, розташованій у селищі Харп у Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE