Politerno > Тернопільщина > Зюбаненко затіяв черговий ремонт – угоду уклали з наближеною до Надала компанією

Зюбаненко затіяв черговий ремонт – угоду уклали з наближеною до Надала компанією

  • 7 Лютого, 2024
  • 3193 Переглядів
  • 0

Капітальний ремонт системи опалення адмінбудівлі Тернопільського РУ поліції ГУНП Тернопіль, бул. Шевченка за 4 мільйони гривень виконає компанія, яку у ЗМІ пов’язують Сергієм Надалом.

Про це повідомляє проєкт Бюджетні гроші Тернопільщини.

“4 079 228 гривень, саме стільки запропонувала компанія ТОВ “КРАЇНА БУДСЕРВІС”. Інші учасники жалілися на незаконні та дискримінаційні вимоги замовника, але їх скарги були відхилені”, – йдеться у дописі.

Раніше Politerno повідомляло, що ТОВ «КРАЇНА БУДСЕРВІС» належить улюбленцю Тернопільської міської ради, випускнику Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола та Київського національного університету імені Тараса Шевченка Кіцану Володимиру Андрійовичу.

Компанія була зареєстрована у 2018 році у Маріуполі. У грудні 2020 року компанія перереєструвалася у Тернопіль і її директором та засновником став 21-літній син керівника підприємств, пов’язаних із заводом «Ватра», Андрія Кіцану.

Компанія відразу ж почала успішно працювати з бюджетними замовниками, хоча раніше участі в державних тендерах не брала. Першим замовником «Країни Будсервіс» стало управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради, яке і досі залишається основним замовником. За неповні три роки діяльності компанія отримала підрядів майже на 390 млн грн.

ЗМІ Тернополя повідомляли, що компанія має відношення до наближених людей мера Тернополя Сергія Надала. Частину вказаної в довідках техніки «Країна Будсервіс» орендує у ТОВ «Том-ІнвестБуд» Віталія та Василя Мазуриків, міцно пов’язаних з Сергієм Віталійовичем бруківочним бізнесом, про що не раз писали тернопільські ЗМІ. Попри мільйонні підряди від мерії для власного підприємства Віталій Мазурик, згідно з довідкою про працівників, офіційно працює головним інженером «Країни Будсервіс». 

“Головний поліцейський Тернопільщини Сергій Зюбаненко підтвердив, що кошти на капітальний ремонт приміщень просив у місцевого бюджету: міського, обласного”, – пишуть Бюджетні гроші Тернопільщини.

Нагадаємо, у Тернополі продовжують реалізовуватися будівельні афери за накатаною схемою – замість приватного будинку, як зазначено у документах, зводиться комерційна нерухомість з порушеннями містобудівної документації. Продовжуємо серію статтей щодо будівельних афер самовільним будівництвом на вул. Загребельна, 51.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE