Politerno > Україна і світ > Тіло Навального показали матері, але вимагають поховати його таємно. ВІДЕО

Тіло Навального показали матері, але вимагають поховати його таємно. ВІДЕО

  • 22 Лютого, 2024
  • 451 Переглядів
  • 0

Матір російського опозиціонера Олексія Навального Людмила записала звернення, в якому розповіла, що слідчі показали їй тіло сина, однак вимагають поховати його таємно.

Звернення оприлюднено на youtube-каналі “Алексей Навальный”.

“Слідчі стверджують, що причина смерті відома, у них є всі медичні та юридичні документи. За законом вони мали одразу віддати мені тіло Олексія, але вони не зробили цього досі. Натомість вони шантажують мене і ставлять умови, де, коли і як має бути похований Олексій”, – зазначила пані Людмила.

За словами матері Навального, слідчі хочуть поховати російського опозиціонера таємно і погрожують їй, якщо вона відмовиться від цього. Сама ж Людмила Навальна вимагає, щоб тіло її сина повернули негайно, і щоб його прихильники могли відкрито з ним попрощатися.

Прессекретарка Кіра Ярмиш у X повідомила, що в медичному висновку про смерть політика йдеться, що він помер від “природних причин”. За її словами, висновок про смерть слідчі показали матері російського опозиціонера.

16 лютого Федеральна служба виконання покарань РФ повідомила про смерть російського опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії №3 Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Експрезидент США та ймовірний кандидат на цю посаду від Республіканської партії Дональд Трамп прокоментував смерть російського опозиціонера Олексія Навального через чотири дні. Він пов’язав смерть Навального з проблемами у США.

Навальний перебував в ув’язненні з початку 2021 року. У серпні 2023 року Мосміськсуд засудив політика до 19 років позбавлення волі в колонії особливого режиму у справі про “екстремізм”.

Нагадаємо, речник Єврокомісії із зовнішньополітичних питань Петер Стано вважає, що не бачить причин коментувати заяви заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва, але йому варто було би полікувати психіку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE