Politerno > Україна і світ > Країна власноруч вручила скіпетр царської влади циркачам зі сфери медія-розваг, – Дроздов про бронювання Мінкульту

Країна власноруч вручила скіпетр царської влади циркачам зі сфери медія-розваг, – Дроздов про бронювання Мінкульту

  • 9 Квітня, 2024
  • 335 Переглядів
  • 0

Остап Дроздов

А нічо дивного, що в перелік «критично важливих» потрапили саме вони – провладні медія-проститутки й пересувний цирк. Що у випадку з першими одне й те саме.

І чого дивуватися? Хіба країна власноруч не вручила скіпетр абсолютної царської влади саме їм – циркачам зі сфери медія-розваг? Повноту влади отримали професійні продуценти віртуалу – діячі з естрадно-циркового помосту, які все своє малосвідоме життя генерували й продавали/втюхували віртуал – уявну сценаристику (далеку від реалій або схематично корельовану з ними). Відтак таке поняття, як «дружити з дійсністю», суперечить професійному нутру й навикам віртуальщиків. Вони радше всю країну поведуть у засвіти віртуалу.

Нема чо дивуватися, що держава бронює своїх придворних нахвалювачів, сраколизів, увесь свій інформаційний ескорт, медія-гейш, весь цей лупанарій прислуговувачів і бордель піярщиків за державний кошт. Вони критично важливі, бо абсолютно не критичні. Так і задумано.

Анекдот до теми.

Питають повію: «Ну як так сталося, що ви на панель потрапили?» – «Ну як… Спочатку були потрібні гроші, а потім, знаєте, так душею до роботи прикипіла»…

Цим анекдотом я представляю свій насправді серйозний відеоблог. Бо розгублене й бездарне інтерв’ю на тлі дзота дає повне розуміння про повне нерозуміння реалій нашими верхами. Вони впритул не розуміють: хоч-не-хоч – потрібна негайна ревізія, зміна й рефреш усієї риторики і всіх наративів, бо вони – фатально застарілі, непрацюючі, безнадійні й нереалістичні. Підвислість на тлі дзота – доказ того, що в головах перших осіб уже почався процес підгонки віртуально-бажаного до приземлено-реалістичного. Просто вони ще не придумали, під яким соусом це подати введеному в оману народові, аби спихнути з себе відповідальність.


Як відомо, Мінкульт підтвердив Криворізькому, Харківському, Дніпровському, Одеському, Львівському циркам статус критично важливих для економіки й забезпечення життєдіяльності населення підприємств. Їхні працівники отримують відстрочки від мобілізації. 

Також Міністерство культури підтвердило статус критично важливих для функціонування економіки й забезпечення життєдіяльності населення в особливий період телеканалам, які беруть участь у телемарафоні “Єдині новини”. Їхні працівники отримують відстрочки від мобілізації. 

Нагадаємо, парламентський Комітет з питань національної безпеки, оборони і розвідки завершив напрацювання до другого читання законопроєкту про мобілізацію. Документ готовий до розгляду в залі парламенту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE