Politerno > Тернопільщина > Тренажерний зал колишнього голови Тернопільської облради, самовільно облаштований на даху, демонтують

Тренажерний зал колишнього голови Тернопільської облради, самовільно облаштований на даху, демонтують

  • 11 Квітня, 2024
  • 1141 Переглядів
  • 0

Надбудови, які виявили над квартирами колишнього голови Тернопільської облради Михайла Головка у будинку на Новому світі, доведеться демонтовувати.

Про це сьогодні під час брифінгу заявив начальник обласного управління поліції Сергій Зюбаненко.

«Днями завершилися експертизи і маємо відповіді зі всіх дозвільних органів. Жодних дозволів на те, щоб була ця надбудова, не було дано. Будівельна експертиза показала, що це самовільна надбудова, яка там бути не може. Учора ми направили матеріали контролюючим органам та органам місцевого самоврядування, щоб вони привели в належний стан цю будівлю. Буде це зроблено добровільно чи через рішення суду демонтовано – я цього не знаю. Але те, що могла зробити поліція, вона зробила», – сказав Зюбаненко.

Нагадаємо, восени 2023 року поліція розпочала розслідування відповідно до ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу, оскільки над спареними квартирами колишнього голови Тернопільської облради Михайла Головка виявили на даху кілька приміщень.

«У ході перевірки стало відомо, що власник двох спарених квартир на верхньому поверсі — посадовець. Саме над цими квартирами на даху чоловік облаштував кілька приміщень. Одне з них площею 3 на 9 метрів. Там розташований тренажерний зал і батут. У ще одній надбудові розміщений великий генератор», – інформували тоді правоохоронці.

Наявності у надбудовах сауни чи басейну, як про це повідомляв місцевий блогер Роман Довбенко, поліція не підтвердила.

Читайте також: Будівельна афера: у Тернополі цинічний забудовник використав кошти пайовиків на свої потреби

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE