Politerno > Блоги > Олександр Башта > “Свобода” вимагає негайного перегляду нормативів на послуги житлово-комунального господарства

“Свобода” вимагає негайного перегляду нормативів на послуги житлово-комунального господарства

Всеукраїнське об’єднання Свобода вважає нормативи на послуги житлово-комунального господарства антисоціальними та зовсім несправедливими. Саме тому ВО Свобода вимагає негайного їхнього перегляду.

Постанова уряду №51 від 6 лютого про зниження соціальних нормативів користувачів послугою жкг в чергове зменшує кількість теплової енергії централізованого опалення для громадян. Зменшується кількість електричної енергії для індивідуального опалення, а також природного газу ‒ з 5, 5 кубів до 5 кубів. Фактично що півроку уряд наступає на соціальні потреби простих українців. Уряд гройсманів продовжує політику уряду яценюків – за два з половиною роки норми споживання для населення впали на 50%, а загальна їхня вартість у середньому зросла на понад 400%, кількість субсидій ‒ у вісім разів.

Сума заборгованостей населення перед жкг тільки за останній рік зросла із 10 до 23 млрд. грн.

Усе більше українців вже не в змозі платити за послуги жкг. Уряд встановлює стандарти, за яких українцям усе важче виживати. Водночас чиновники Нафтогазу та Укргазвидобування жирують і призначають собі захмарну платню та багатомільйонні премії.

Якщо нічого не зміниться, то саме ця влада доведе людей до масових заворушень – заявив народний депутат від ВО Свобода, член комітету врУ з питань податкової та митної політики Михайло Головко під час брифінгу у врУ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE