Politerno > Тернопільщина > Тернополяни не надто зраділи Тягнибоку в таку погоду

Тернополяни не надто зраділи Тягнибоку в таку погоду

  • 13 Лютого, 2017
  • 1812 Переглядів
  • 0

Вчора, о 18 годині 30 хвилин, у Тернополі мало відбутися народне віче за участі лідера ВО “Свобода” Олега Тягнибока.

Проте, у визначений час при -12 градусному морозі воно не розпочалося. Два десятки тернополян, очікували на свого улюбденця але так і не дочекались його. Найпалкіші з них переконували, що Тягнибок крокує ще містом разом з юними “соколятами”, котрі пройшлись факельною ходою центром міста. Але коли акція скінчилась прихильники лідера “Свободи” так його і не побачили.

До змерзлих журналістів підійшов, помітно нервувавуючий, головний свободівець Тернопілля Володимир Стаюра. Як вдалось дізнатись журналісту “Про все”, Олег Тягнибок не йшов у колоні з молодіжкою “Свободи”. Стоюра повідомив, що він пошкодив ногу.

І дійсно, головний свободівець за якийсь час прийшов, кульгуючи з паличкою. Чому “маринували” кілька десятків тернополян на морозі? Питання залишилось без відповіді, повідомляє автор.

Та все ж, на Театральному майдані з’явилась колона “Сокола”. Юнаків і дівчат з прапорами організації та факалеми було близько 500 чоловік. Звісно, вони як і слід, вигукували патріотичні гасла.

Детальніше виступи кожного промовця можна прослухати у відеозаписі. Виступ Тягнибока починається з 29 хвилини 2-ого відео. Перед ним, зі звичним запалом, виступав Михайло Головко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE