Politerno > Україна і світ > Бойовики передадуть “націоналізовані” українські підприємства Курченку – СБУ

Бойовики передадуть “націоналізовані” українські підприємства Курченку – СБУ

  • 1 Березня, 2017
  • 1608 Переглядів
  • 0

СБУ перехопила розмову ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченка з громадянином Росії про плани передати “націоналізовані” бойовиками українські підприємства олігарху Сергію Курченку.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

У розмові обговорюється подальша доля “націоналізованих” бойовиками українських підприємств. Як стверджує СБУ, розмова доводить, що більшість найпривабливіших українських економічних активів на тимчасово окупованій території Донеччини російські куратори планують передати структурам олігарха Сергія Курченка, який втік до Росії.

“Зрозуміло, що податки від “націоналізованих” підприємств внаслідок блокади не надходитимуть до українського бюджету, а всі прибутки опиняться у “гаманці” екс-президента України Януковича”, – зазначає СБУ.

СБУ оприлюднила аудіофайл. На ньому людина, чий голос схожий на голос Захарченка, розмовляє із “старшим” із Росії. Захарченко скаржиться, що отримав вказівку передати найкращі підприємства Курченку.

“Розумієш, яка ситуація. Курченко забере у нас все, що найкраще. Нам залишиться ще 30 з чимось підприємств”, – сказав Захарченко.

Нагадаємо, що Сергій Курченко підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5  ст. 191 Кримінального кодексу України, його оголошено у розшук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE