Politerno > Україна і світ > Насірова з “шифрограмою” комісії повезли в Солом’янський райсуд

Насірова з “шифрограмою” комісії повезли в Солом’янський райсуд

  • 4 Березня, 2017
  • 1745 Переглядів
  • 0

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС Роману Насірову призначено на 19:00 4 березня.

Про це повідомляє САП на своїй сторінці у Facebook.

“Засідання Солом’янського райсуду Києва щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС призначено на 19:00. Слідчий суддя розгляне клопотання детективів НАБУ погоджене з прокурорами САП щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 18:08, повідомляє УП, очільника ДФС вивезли з кардіоцентру, куди його транспортували з “Феофанії” для дообстеження та висновків лікарів щодо його можливості брати участь у судовому засіданні. Глава ДФС перебував на ношах, його помістили у карету “швидкої”. На місці перебували співробітники НАБУ, родичі Насірова, його адвокати та преса.

Станом на 18:27 глава ДФС вже перебував у приміщенні Солом’янського райсуду (який тимчасово працює на вул. Смірнова-Ласточкіна).

Раніше, адвокат глави ДФС Романа Насірова Олександр Лисак заявив, що в Інституті кардіології ім. Стражеска не змогли надати висновок щодо стану і діагнозу його підзахисного, оскільки його привезли без медичної документації з лікарні “Феофанія”, де він лікувався раніше.

“Комісія прийшла до висновку, що встановити діагноз неможливо, оскільки відсутні документи з закладу, де він перебував”, – сказав Лисак по завершенні медичного огляду в Інституті кардіології.

Адвокат також повідомив, що лікарі не змогли надати висновок щодо можливості Насірова брати участь у судових діях. За словами Лисака, фахівці заявили, що це компетенція судово-медичних експертів.

Водночас адвокат зазначив, що судово-медична експертиза займає тривалий час. “Це проводиться не за одну добу”, – сказав він. Він припустив, що Насірова повезуть назад до Феофанії.

Він також заявляє, що медичний огляд в Інституті кардіології не передбачений процесуальними документами.

Пізніше журналіст “Економічної правди” Галина Калачова оприлюднила фото висновку комісії, надруковане нерозбірливо і з якого можна зрозуміти лише те, що “уточнення діагнозу не вбачається за можливе”.

Опубліковано Галиною Калачовою 4 березень 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE