Politerno > Україна і світ > Насіров хотів покинути будівлю суду під приводом “слідчих дій” – Найєм

Насіров хотів покинути будівлю суду під приводом “слідчих дій” – Найєм

  • 6 Березня, 2017
  • 1709 Переглядів
  • 0

Глава ДФС Роман Насіров передав через представників САП та НАБУ прохання до голів САП та НАБУ прибути до будівлі суду, де він перебуває, для спільної заяви.

Про це журналістам повідомив один з адвокатів Насірова Олександр Лисак.

“Ми (адвокатська група) поспілкувалися з підзахисним, він передав через представників САП та НАБУ прохання до Артема Ситника та Назара Холодницького прибути до суду, хоче зробити офіційну заяву”, – заявив адвокат.

За його словами, прохання головам САП та НАБУ передано, на їх прибуття очікують. Деталей про можливий час заяви та її зміст Лисак не повідомив.

Разом з тим до будівлі суду зайшла група медиків разом з представниками САП.

Пізніше, нардеп Мустафа Найєм, вийшовши до людей котрі приймають участь у мирній акції під судом повідомив, що Насіров хотів покинути будівлю суду під приводом “слідчих дій”, котрі він запропонуав провести слідчим НАБУ. Ті, в свою чергу відмовились і викликали Холодницького та Ситника.

Як відомо, 5 березня в засіданні Солом’янського суду з обрання запобіжного заходу для глави ДФС було оголошено перерву, оскільки захист Насірова заявив клопотання про відвід судді Олександра Бобровника.

Пізніше, речниця суду повідомила, що заяву захисту глави ДФС Романа Насірова про відвід судді буде розглянуто у понеділок.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE