Politerno > Тернопільщина > Андрій Шкула: Генплан спочатку слід виправляти, а потім голосувати

Андрій Шкула: Генплан спочатку слід виправляти, а потім голосувати

  • 11 Березня, 2017
  • 1819 Переглядів
  • 0

Андрій Шкула, депутат Міської ради від “Об’єднання “Самопоміч””, вже два роки говорить про те, що проект змін до Генерального плану потрібно спочатку офіційно перемалювати, зробивши парки і сквери знову зеленими, а вже потім голосувати.

Про це депутат написав на свої сторінці у Facebook.

“Добре, що Громадянська позиція і Петро Дмитрович поділяють таке наполягання. На робочій гурупі (її створили минулої сесії для доопрацювання Генплану) я просив поставити на голосування варіанти дій. Наполягав на “спочатку змінюємо, а тоді голосуємо”. ЗА було три голоси. Але і варіант міського голови “затверджуємо як є, накладаємо обмеження на спірні ділянки, починаємо дострокову процедуру змін” теж набрав три ЗА”.

Андрій Шкула має надію, що саме депутати в сесійній залі вирішуватимуть, яку дорогу слід обрати.

“Щодо питання чи корисною і потрібною була робоча група то трохи була. Ми зібрали проблемні зони Генплану від фракцій та громади, а депутатська земельна комісія взагалі подала перелік з десятки земельних ділянок, які віддані КП але не забудовані. Всі ці зелені зони зем.комісія пропонує забрати в КП та офіційно зробити зеленими зонами!!!”, – зазначив Шкула.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE