Politerno > Україна і світ > Стоматологічна спільнота проти “гастролів” російського фахівця-українофоба

Стоматологічна спільнота проти “гастролів” російського фахівця-українофоба

  • 13 Березня, 2017
  • 3433 Переглядів
  • 0

Українська стоматологічна спільнота збунтувалась з приводу “гастролів” у Києві російського фахівця-українофоба.

Стоматологічна спільнота досить активно навчається та обмінюється досвідом. Щотижня в Україні проводиться добрий десяток різноманітних курсів, майстер-класів, конференцій та симпозіумів – тематичних та мультидисциплінарних. Досить популярним серед стоматологів є відвідування курсів іноземних колег, різноманітних “гуру”. В свій час рейтинговість стоматолога можна було оцінити по кількості сертифікатів у приймальній.

Україна завжди була вдячним краєм для “академічних гастролерів” з Росії, допоки не сталася анексія Криму, збили малайзійський Боїнг та почали вбивати українців на Сході, одним словом – “до війни”.

Деякі з них, зокрема Александр Бабуров, дозволяли собі дуже гострі пости в Facebook. Основна активність припала на 2014 р.

 

Для багатьох все “перекалаталося-забулося” і Олександр Бабуров зібрався в Україну читати курс. Знайшлися організатори, та й групу він би набрав, хоча це задоволення не з дешевих. Відвідування такого теоретичного одноденного курсу коштує від 500 євро. Але українська стоматологічна спільнота “збунтувалася” та організувала “флеш-моб” з розряду “Нехай щастить” – по-нашому “Не ..й шастать!”. Згадали все – і танки, які рвався чи не власноруч заправляти, і боінг, які самі українці збили, і Крим, який “всегда был руским” і т.п.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE