Politerno > Україна і світ > Я його давно пробачила – Тимошенко про стосунки з Турчиновим – ВІДЕО

Я його давно пробачила – Тимошенко про стосунки з Турчиновим – ВІДЕО

  • 12 Березня, 2017
  • 2348 Переглядів
  • 0

“Я думаю, що причина в тому, що поки я була у в’язниці, ці люди просто викреслили мене з життя”, – так лідерка “Батьківщини” пояснила той факт, що, після звільнення з в’язниці, частина її однопартійців пішла від неї.

Про це Юлія Тимошенко розповіла в інтерв’ю для ТСН.

– Ви, коли вийшли з неволі, велика частина вашої команди від вас пішла. Чому це сталося?

– Для мене це великий біль. Насправді великий біль. Якщо Яценюк і Народний фронт ніколи не були моєю командою, але була і моя частина команди моєї Батьківщини, яка 17 років долала цей шлях. Були люди, яких я вважала, не просто своїми друзями. Настільки у нас були близькі стосунки. І для мене це було дуже тяжким ударом. Я думаю, що причина в тому, що поки я була у в’язниці, ці люди просто викреслили мене з життя. Поставили на мені хрест як на політику, вирішили, що життя Батьківщини завершене, що по суті режим Януковича знищив мене як політика, помножив на нуль і вони пішли шукати інше щастя.

– А які у вас зараз стосунки з Олександром Турчиновим? Він же був вашою правою рукою?

– Це мій найбільший біль. Стосунків у нас зараз і комунікацій ніяких. Я його давно пробачила, але спілкування ніякого немає. Але дуже важливо, що в ті важкі часи, коли вбивали партію, я вийшла з в’язниці, коли її розколювали – вони підтримали Порошенка. Біля мене залишилися ті, хто були поруч. Коли життя так тебе перевіряє і кидає в такі м’ясорубки, а люди кажуть: “Вона вже як політик померла, її немає. І навіщо біля неї знаходитися?”. Але знаходяться ті, хто залишається. Біля мене залишилися Немиря, Кожемякін, Іван Кириленко, Власенко, Кондратюк, Сенченко, Павловський. І плюс всі керівники наших обласних осередків. Саме тому я змогла пройти шлях реанімації. Бо повертатися з в’язниці надзвичайно важко, це як з того світу.

Про статки, про стосунки з колишніми соратниками та про бізнес зятя у відео ТСН:

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE