Politerno > Україна і світ > Депутати – усіх затриманих учасників блокади звільнили

Депутати – усіх затриманих учасників блокади звільнили

  • 14 Березня, 2017
  • 1527 Переглядів
  • 0

Народні депутати повідомляють, що затриманих під час штурму редуту у Кривому Торці блокувальників, відпустили.

Таку інформацію надали нардепи Оксана Сироїд та Семен Семенченко. Затриманих блокадників утримували у різних відділках поліції Донецької області.

Про це у своєму Facebook повідомила віце-спікер Оксана Сироїд.

“За інформацією СБУ, усіх затриманих звільнили з-під варти. Нам вдалося розшукати шістьох із сорока шести. Уся інформація у їхніх телефонах знищена. Це ускладнює пошук. Попередньо хлопці утримувалися у відділках поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідового, Покровська, Торецька, Бахмута”, – написала вона.

Також нардеп Семен Семенченко заявив, що місцезнаходження всіх затриманих вже встановлено.

“Місцезнаходження всіх хлопців встановлено. Відділи поліції і травмпункти Селидове, Костянтинівки, Дружківки. Їдемо. І виявляється негідники вже запустили поїзда до своїх дружків в т. зв. ДНР”, – зазначив він.

“Випустили “небезпечних терористів” і кинули в незнайомому місті. Багатьох без грошей і документів. Всі пошкодження зняті, викликана слідчо – оперативна група”, – додав Семенченко.

Як повідомляв УНІАН, 13 березня ряд депутатів, а також Штаб блокади торгівлі з окупантами заявили, що представники Служби безпеки України та Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) захопили редут в Кривому Торці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE