Politerno > Тернопільщина > Очільник Тернополя взяв участь в обговоренні проекту ліберального Податкового кодексу України

Очільник Тернополя взяв участь в обговоренні проекту ліберального Податкового кодексу України

  • 15 Березня, 2017
  • 1544 Переглядів
  • 0

14 березня у Центрі Євростудій ТНЕУ відбувся круглий стіл з питань обговорення проекту ліберального Податкового кодексу України, розробленого фахівцями Асоціації платників податків України, інформацію оприлюднив сайт Тернопільської міської ради.

У заході взяв участь міський голова Сергій Надал.

Очільник Тернополя зазначив, що подібні обговорення є надзвичайно важливими для представників бізнесу, громадськості та органу місцевого самоврядування, адже саме вони будуть його реалізовувати.

«Сьогодні в розвинених країнах малий та середній бізнес приносить близько 70% доходів державі і саме тому йому варто приділяти значну увагу, у тому числі й прислухатися щодо впровадження нового Податкового кодексу, – каже Сергій Надал.

– Зі своєї сторони міська рада у Тернополі робить максимально сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу, наприклад, одним з важливих рішень було обговорення з підприємцями та прийняття таких диференційованих ставок місцевих податків, щоб і наповнити місцевий бюджет, і щоб ці податки не були обтяжливими для бізнесу».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE