Politerno > Україна і світ > Холодний прийом: як Трамп зустрів Меркель

Холодний прийом: як Трамп зустрів Меркель

  • 17 Березня, 2017
  • 1567 Переглядів
  • 0

Президент США Дональд Трамп почав зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє Politeca.

На першій зустрічі лідери США і Німеччини обійшлися без поцілунків і обіймів.

Президент США Дональд Трамп в своїй резиденції в Білому Домі зустрів канцлер Німеччини Ангелу Меркель, яка розпочала свій візит до Вашинтон, передає Politeka з посиланням на Twitter сторінку DW.

У своєму пості німецьке видання написало: «Не поцілунків, ні обіймів, але, по крайней мере, кілька посмішок. Меркель прибула до Білого Дому, на першу зустріч з Дональдом Трампом ».

Відзначимо, що ще під час своєї президентської кампанії Трамп не раз критикував Меркель за її політику щодо мігрантів з країн Близького Сходу.

По регламенту спочатку Меркель і Трамп проведуть півгодинну особисту бесіду, а після переговори пройдуть в розширеному складі, до яких залучать своїх радників.

Також відбудеться прес-конференція з журналістами, після якої буде спільний робочий обід. Покинути Білий дім Меркель має намір в той же день ввечері, якщо плани кардинально не зміняться, повідомили у відомстві федерального канцлера.

Одним з імовірних питань стане вирішення конфлікту в Україні.

Нагадаємо, що запланована у вівторок, 14 березня, зустріч президента США Дональда Трампа і канцлера Німеччини Ангели Меркель не відбулася через сніжний шторм у Вашингтоні.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE