Politerno > Україна і світ > Щілини у стіні клептократії почали замазувати – журналіст

Щілини у стіні клептократії почали замазувати – журналіст

  • 17 Березня, 2017
  • 1420 Переглядів
  • 0

Вони продовжують мати громадянське суспільство за ідіотів. Ніби вирішили, що найрозумніші вже у владі, а інші – ізбіратєлі і насєлєніє. І кожного дня прірва збільшується.

Після революції суспільство вимагало боротьби з корупцією. Й у стіні клептократії навіть почали з’являтися поодинокі щілини. Тепер ці щілини почали замазувати. Ці щілини, ці тріщини, мої дорогі друзі з парламенту, шановні чиновники з усіх кабінетів – не ваша заслуга.

На шляху до кращої країни загинули більше двох тисяч українських солдатів. Вони й тільки вони дали час змінити країну, а не ваша милість чи бажання. Не ви почали боротися з корупцією. Це вони дали змогу не сидіти по підвалах, а працювати.

Я розумію, що не почуєте. Розумію, що вже давно втратили зв’язок із реальністю. Але слово – це чи не єдиний інструмент журналістів. А в суспільства інструменти інші.

Клептократи, ви не заробите всі гроші. Ніколи вам не буде вдосталь влади. Єдине, що чекає вас на шляху корупціонерів, – ганьба. Деякий час вам буде здаватися, що ви непереможні. А потім все раптово скінчиться. Перемогти суспільство неможливо.

Петро Шуклінов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE