Politerno > Україна і світ > Експерт: Путін вигідний США, Європі і навіть Україні

Експерт: Путін вигідний США, Європі і навіть Україні

  • 19 Березня, 2017
  • 1527 Переглядів
  • 0

Російський економіст і соціолог Владислав Іноземцев вважає, що Володимир Путін на посаді президента Росії вигідний для політичних еліт США, Євросоюзу і навіть України.

Про це він заявив в інтерв’ю “ДС“.

“Путін зараз стає дуже потрібною людиною не тільки в Росії, але також в Європі і Америці. У США розповідають про хакерів, які призвели до поразки демократів. Це дуже вигідно перш за все самим демократам, які хочуть виправдатися за невдачі.

І Путін буде завжди на перше обкладинках газет і журналів, тому що їм можна пояснити всі провали. Франсуа Олланд може розповідати при 5% популярності, що він не може балотуватися через те, що Путін накачав рейтинг Марін Ле Пен. Сам нічого не робив, а Путін винен ” , – впевнений Іноземцев.

За його словами, це поширюється як епідемія. “Путін всюди стає потрібною людиною – навіть в Києві. Чому в Україні складності в боротьбі з корупцією і реформами? Тому що йде війна на Донбасі з путінської хунтою”, – відзначає він.

На його думку, навіть в самій Росії опозиції легко пояснювати, що вона не може домогтися хоч якоїсь популярності і підтримки в народі, тому що Путін “зажав все гайки”. “Ми б хотіли, але нічого не можемо, тому що Путін. І крапка”, – говорить Іноземцев.

Нагадаємо, що Володимир Путін на чолі виконавчої влади в РФ перебуває, починаючи з серпня 1999 року, коли вперше став прем’єром.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE