Politerno > Тернопільщина > Громада очікує на рішення Феміди щодо землі для прокуратури біля “літака” – завтра суд

Громада очікує на рішення Феміди щодо землі для прокуратури біля “літака” – завтра суд

  • 22 Березня, 2017
  • 1933 Переглядів
  • 0

Дебати сторін в позові щодо скасування рішень Тернопільської міської ради, якими прокуратурі області дали 35 сотих зеленої зони біля “літака” під забудову, відбудуться в четвер, 23 березня о 16.30 в суді на Котляревського.

Як повідомлялось, до суду звернувся депутат міської ради та заступник голови громадської спілки “Рада бізнесу Тернопілля” Андрій Шкула.

Депутат представляє позицію спілки, яка в 2016 році виявила, що в зеленій зоні, неподалік “літака” планується забудова житлового будинку для прокуратури області. Основні аргументи проти затії міської влади – і по факту, і згідно з містобудівною документацією, земельна ділянка – зелена зона.

“Готуючи висновок (складова проекту землеустрою) по 35 сотих під будову для прокуратури області (неподалік літака) чиновник зазначив, що ділянка “зона багатоповерхової житлової забудови”. Хоча територія і по факту і по містобудівній документації ЗЕЛЕНА ЗОНА і саме це і мало бути відображено в висновку (але тоді б землі прокуратурі не дали)”, – обурюється Андрій Шкула на свої сторінці у Facebook.

Та на порушення ніхто уваги при виділенні не звернув бо ж отримувач – прокуратура, яка тоді мала функцію загального нагляду. Головоючий по справі – голова суду Роман Грицак. Яке рішення прийме служитель Феміди спрогнозувати важко. З одного боку – очевидні порушення та інтереси громади, з іншого – міська рада, мер, прокуратура і чиїсь “шкурні” інтереси. Вхід на суд вільний, то ж відвідати засідання може кожен тернополянин.

.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE