Politerno > Україна і світ > Пономарьов: Вороненков володів інформацією про зв’язки “Беркута” з російськими спецслужбами

Пономарьов: Вороненков володів інформацією про зв’язки “Беркута” з російськими спецслужбами

  • 25 Березня, 2017
  • 1669 Переглядів
  • 0

Вбитий екс-депутат Державної думи Денис Вороненков володів інформацією про взаємодію “Беркута” та інших українських силовиків з російських військами спецпризначення під час Майдану, заявив в ефірі “Еспресо.TV” колишній депутат держдуми Ілля Пономарьов.

Російський опозиціонер передбачає, що екс-депутата могли вбити за цю інформацію.

“Денис володів інформацією про війська спеціального призначення – у нього там були різні знайомі. – він розповідав про їхню взаємодію з Беркутом, з українським спецназом в періоді Майдану, що, швидше за все, вилилось у стрільбі”, – сказав він.

Пономарьов додав, що конкретних подробиць не знає і сам подібною інформацією не володіє. Він припустив, що Вороненков встиг поділитися цією інформацією зі слідчими Головної військової прокуратури України.

Як відомо, 23 березня 2017 року екс-депутат Держдуми РФ Дениса Вороненкова застрелили у центрі Києва біля готелю “Прем’єр Палас”. Охоронець колишнього російського депутата, який також отримав поранення, встиг поранити нападника – і той згодом помер у лікарні.

Пізніше з’явилося відео моменту вбивства Дениса Вороненкова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE