Politerno > Тернопільщина > Майже 1 мільйон євро задекларував нардеп з Кременця

Майже 1 мільйон євро задекларував нардеп з Кременця

  • 30 Березня, 2017
  • 1294 Переглядів
  • 0

Депутат Кременецької міської ради Віктор Герасимович своєю декларацією про доходи викликав легкий шок. Чоловік зареєстрував кілька квартир, десяток земельних ділянок і серйозні суми готівки, повідомляє видання Репортер.

Почнемо з того, що свою декларацію депутат подав в середині березня 2017 року. Згідно документу, Віктор Герасимвич працює директором одразу на трьох підприємствах. Депутат задекларував кілька квартир у Кременці, одна з яких має площу понад 140 кв. м. Ще три  – близько 60 метрів кожна. У власності депутата перебуває невеликий житловий будинок, площею 36 кв.м., а у власності його дружини будинок на 67 кв. м.

У декларації чоловіка вказано десять земельних ділянок та кілька нежитлових приміщень.

Серед об’єктів незавершеного будівництва будинок (площа невідома) та квартира на 247 кв. м. Усі знаходяться у Кременці.

А ось в частині транспортних засобів депутат проявив скромність. Із зареєстрованого лише ЗІЛ 1988 року випуску, ГАЗ 1992 року випуску та причіп марки CHATEAU 1985 року.

Майже 100% становить частка власності депутата у ТОВ “Укрпродінвест”, близько 75% у ТОВ “Обрій ЛТД” та 30% у сільськогосподарському виробничому товаристві “Біла криниця”.

Заробітна плата  кременчанина, отримана за основним місцем роботи (“Укрпродінвест”), становить 17700 грн., стільки ж він заробив у ТОВ “Обрій ЛТД”, де працює за сумісництвом. Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю становить 312715 грн.

Дружина працює у ДП Кременецьке УПРГ (постачання та реалізації газу), де торік отримала 84197 грн. зарплати.

У вигляді готівки  депутат зареєстрував 3,1 млн. грн., 450 тис. євро та 550 тис. доларів. Дружина зареєструвала 250 тис. грн., 20 тис. євро та 55 тис. доларів.

Торік Віктор Герасимович вніс благодійний внесок у ВО «Свобода». Він же є членом Кременецької районної партійної організації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE