Politerno > Україна і світ > Війна проти корупції, чи війна проти народу? – Olena Ksantopulos

Війна проти корупції, чи війна проти народу? – Olena Ksantopulos

  • 30 Березня, 2017
  • 2339 Переглядів
  • 0

У нас була оголошена війна корупції. І війна йде, як завжди, проти народу.

Ми платимо сотні мільйонів гривень, вони нас мають на увазі. Кажуть, це копійки. Може бути, на програмне та технічне забезпечення – це, і правда, копійки. Однак, з моєї точки зору, 600 млн. гривень аж ніяк не копійки, коли мова йде про зарплати, які отримують діячі цього дивного органу НАЗК.

Зарплати в районі 100 тис. Плюс понад 300 тис. Преміальних, виплачених керівництвом НАЗК самим собі в кінці минулого року. У мене питання до борців з корупцією – як так сталося, що керівництво в цей ключовий антикорупційний орган було призначено однією з політичних партій, а саме НФ? Ця мадам Корчак – колишня вчителька Яценюка чи протеже Турчинова? Ви що, смієтеся ?!

Куди дивилися такі діячі, як Соболєв і Шабунін, і чому вони це допустили?

Друге питання: українські ITспеціалісти одні з найкращих в світі, чому тендер на програмне забезпечення виграла незрозуміла ліва фірма? Це знову питання до офіційних борцям з корупцією.

За все те, що не вийшло, або було просто просаботовано, міністр Петренко, просить колективне керівництво НАЗК тихо піти у відставку. Свій серед своїх завжди прикриє.

І, нарешті, третє питання – скажіть мені, ви справді вірите в цей фарс з оголошеною війною проти корупції в країні, на чолі якої знаходиться махровий корупціонер, який тільки недавно провернув аферу зі своїм партнером Ахметовим, нагрів український народ на 15 млрд. Гривень? !

Ми вже скомпрометували себе в очах Європи і всіх інших, хто ще поглядає в нашу сторону, далі нікуди. Наш президент, як Путін, став нерукопожатним. У нас тепер президент виключно для внутрішнього користування!

Говорячи про Україну, одні втомлено зітхають, інші сміються, треті взагалі більше не хочуть про нас чути. За три роки після Майдану, Україна була успішно перетворена в африканську провінцію, де ніяк не виросте цей самий кокос, і де залишається тільки плакати і богу молитися, тому що все інше нам просто не під силу.

Нас усунули, нас ігнорують, нас обкрадають, над нами знущаються, нас вбивають, нас нищать. Ми мовчимо, зникаючи в численних війнах, які ведуть проти нас вороги зовнішні, вороги внутрішні, а, також, недоторканні борці з корупцією, які самі, чомусь, не повинні заплямувати свій святий лик електронними деклараціями …

Olena Ksantopulos

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE