Politerno > Україна і світ > Велика нічна пожежа на Осокорках (відео)

Велика нічна пожежа на Осокорках (відео)

  • 30 Березня, 2017
  • 1525 Переглядів
  • 0

Рятувальники оцінили площу нічної пожежі на столичних Осокорках в 4 тис. кв. м. Про це повідомили в управлінні ДСНС в м. Києві. Зазначається, що о 0:50 пожежу локалізовано, а о 1:40 на площі 4 тис. кв. м ліквідовано.

Причиною пожежі на Осокорках міг бути підпал або необережне поводження з вогнем. Про це заявила прес-секретар ГУ ДержНС у м. Києві Світлана Водолага, передає 112 Україна.

Вона повідомила про те, що є дві версії виникнення пожежі, що сталася на Осокорках. “Причинами пожежі займаються правоохоронні органи, проте версій, як завжди, не багато, це або навмисний підпал, або необережне поводження з вогнем. Згідно із чинним законодавством, правоохоронним органам дається 10 днів на розслідування причин виникнення пожежі”, – прокоментувала прес-секретар ГУ ДСНС.

“Ніхто не постраждав. Пожежу повністю загасили о 1:50. На місці події працювали 8 одиниць техніки – 5 із ГУ ДСНС у  Києві і 3 – від рятувальників Київщини”.

На питання про те, чи є повторні ризики займання, Світлана Водолага відповіла:

“Ризики (повторного займання, -ред.) є, тому що за минулу добу рятувальники виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях сміття, очерету 20 разів по всьому Києву.  Зараз проблема не тільки у столиці, а й у всій Україні”, – прокоментувала прес-секретар ГУ ДержНС.

За даними очевидців пожежа сталася поблизу озера Святище. Згодом у Державній службі надзвичайних ситуацій повідомили, що причиною пожежі у Дарницькому районі стало загоряння очерету.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE