Politerno > Україна і світ > Укрпошта планує привести в Україну інтернет-гіпермаркет Amazon (відео)

Укрпошта планує привести в Україну інтернет-гіпермаркет Amazon (відео)

  • 2 Квітня, 2017
  • 1580 Переглядів
  • 0

Державне підприємство «Укрпошта» розраховує залучити до співпраці з Україною одного з лідерів онлайн-торгівлі сервіс Amazon.

Такий намір озвучив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський в ефірі “5 каналу“.

“Зараз ми дуже хочемо завести Amazon в нашу країну. Ми працюємо з нашими партнерами, тому що це міжнародний поштовий обіг, потрібно деякий час. Логістично ми готові, але це міжнародні угоди, і в цьому випадку ми маємо справу з американської поштою. Це великий монополіст, і вони не дуже швидко рухаються. Решта – це співпраця з нашими митними органами. Митниця повинна збільшити штат, щоб пропускати ці товари “, – сказав Ігор Смілянський (на 4 хв.45 сек).

 

 

За його словами, Amazon може запрацювати в Україні вже до кінця 2017 року.

“Дуже хочу до кінця 2017 року, але обіцяти не буду, поки що не впевнений”, – сказав директор Укрпошти.

Довідка:

[spoiler]Amazon.com, Inc. – американська компанія, найбільша в світі по обороту серед компаній, що продають товари і послуги через Інтернет і один з перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж реальних товарів масового попиту. Штаб-квартира розташована в Сіетлі (штат Вашингтон).[/spoiler]

Раніше повідомлялося, що Укрпошта з 14 березня ввела нові сервіси з переказу коштів між банківськими картками MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron будь-яких банків країни і оплату послуг онлайн на сайті ПАТ “Укрпошта”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE