Politerno > Україна і світ > “Північнокорейські заходи” Кремля лише пришвидшать його падіння – журналіст

“Північнокорейські заходи” Кремля лише пришвидшать його падіння – журналіст

  • 18 Квітня, 2017
  • 1362 Переглядів
  • 0

Дозволом на застосування зброї в натовпі та забороною користуватися соцмережами особам, які не досягли 14 років, Кремль наближає країну до “північнокорейського ідеалу”, однак це лише пришвидшує занепад режиму.

Таку заяву, як повідомляє ТСН, зробив незалежний російський журналіст і колишній співробітник спецпідрозділу МВС РФ Дмитро Флорін.

“Кремль настільки боїться свого населення, і особливо молоде інтернет-покоління, що готовий піти на “північнокорейські заходи”, хоча розуміє, що це спроба поставити під контроль непідконтрольне. Молодь відучити від соцмереж та Інтернету вони не зможуть. А ось відвести все це “в тінь”, надати ореол таємничої небезпеки, який так люблять молоді, – ще й як”, – наголошує він.

На його думку, Кремль сам радикалізує нове інтернет-покоління, і воно йому ще відповість.

“На відміну від “совкової” російської влади, велика кількість молодих людей в Росії відчула себе “громадянами світу” завдяки Інтернету. Радянська влада своєю чергою багато в чому трималася на ізоляції від усього світу. Телебачення лило пропаганду (зараз в Росії відбувається те ж саме), а як виглядає закордонний паспорт СРСР знали лише ті, в кому був повністю впевненим КДБ, інакше закордон вам може тільки снитися, навіть, якщо Ви є відомим артистом, спортсменом або вченим”, – зауважив журналіст.

Екс-правоохоронець зазначив, що після розпаду СРСР в Росії до цього часу користувалися інтернетом на рівних з усім світом, і тепер, щоб росіяни перестали виходити в мережу, їм треба стерти пам’ять, або застрелити (на несанкціонованій акції протесту, відповідно до нового “Закону про поліцію”).

“Путінський режим перетворює Росію в ГУЛАГ. І поправками в поліцейські закони, і хворими фантазіями депутатів типу Мілонова. І головна біда їх полягає в тому, що вони не можуть зрозуміти, – всі ці дії йдуть не на благо режиму, а навпаки. З 2014 року, з часу нападу на Україну, Кремль запустив власний зворотний відлік, а всі його дії – це цугцванг, з якого є тільки один вихід, – на звалище історії,” – резюмував Флорін.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE