Politerno > Україна і світ > Українські радикали заблокували відділення Ощадбанку у Львові (Відео)

Українські радикали заблокували відділення Ощадбанку у Львові (Відео)

  • 25 Квітня, 2017
  • 1697 Переглядів
  • 0

Учасники формування “Національний корпус” заблокували відділення Ощадбанку, розташоване за адресою: проспект В’ячеслава Чорновола, 2.

Фасад і вікна будівлі заклеїли листівками. Радикали заявили, що акція є безстроковою. Українська поліція поки ніяк не відреагувала на подію.

Раніше радикали блокували відділення фінансових установ в Києві, Харкові та інших містах України. Пізніше роботу відділень відновили.

Інформацію про блокування роботи відділення повідомив “Національний корпус”.

“Інцидент підтверджуємо. Тимчасово призупинено роботу відділення в місті Львів за адресою: пр-т Чорновола, 2б. На поточний момент також призупинено роботу відділення в місті Дніпро, вул. Воскресенська, 2а. Всі інші відділення банку працюють без змін, обслуговування клієнтів проводиться в штатному режимі”, – сказав представник” Сбербанк Україна”.

З 13 березня офіси та інше майно української “дочки” Ощадбанку піддаються нападам радикалів. У різний час була заблокована робота офісів в Києві, Дніпрі, Сумах, Харкові та інших містах.

27 березня Сбербанк повідомив про підписання юридично зобов’язуючої угоди з консорціумом інвесторів про продаж свого дочірнього банку в Україні. До консорціуму увійшли латвійський Norvik Banka і приватна компанія з Білорусії. Одним з великих акціонерів консорціуму є Саїд Гуцерієв, син співвласника групи БІН і “Русснефти” Михайла Гуцерієва. Відповідні документи по даній угоді вже надійшли в Нацбанк України і повинні бути розглянуті до середини липня 2017 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE