Politerno > Україна і світ > У Пенсійному фонді України в очі не бачили пенсійну реформу Гройсмана

У Пенсійному фонді України в очі не бачили пенсійну реформу Гройсмана

  • 16 Червня, 2017
  • 1517 Переглядів
  • 0

У Пенсійному фонді України – головній структурі, яка  відповідає за добробут громадян, що мають права на відповідні бюджетні виплати, не мають копії тексту проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій”.

Принаймні, про це свідчить відповідь на офіційний запит ІА Українським Новинам, отриманий з даного держоргану.

Більш того, схоже, що в Пенсійному фонді навіть не знають, як правильно називається їх профільний законопроект. У листі-відповіді на отримання агентством відповідної інформації, замість проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій”, він названий Законом України “Про реформу пенсійної системи”.

Пославшись на відсутність даного законопроекту в їхньому  ведомстві, в Пенсійному фонді України перенаправили запит Українських Новин в Міністерство соціальної політики України.

Нагадаємо, 17 травня Кабінет міністрів України прийняв проект пенсійної реформи. Однак, по закінченні 3 тижнів після затвердження даного документа, його текст так і не був розміщений на офіційному порталі КМУ.

Додамо, що на відповідний запит до Міністерства соціальної політики України, з даного органу агентству повідомили, що “текст проекту Закону України, що стосується проведення пенсійної реформи буде доступний громадськості після доопрацювання його з урахуванням результатів розгляду на засіданні Уряду і обговорення на засіданні Національної Ради Реформ”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE