Politerno > Україна і світ > Генпрокуратура викликала на допит першого заступника Авакова

Генпрокуратура викликала на допит першого заступника Авакова

  • 8 Серпня, 2017
  • 1734 Переглядів
  • 0

Яровий Сергій Анатолійович

Генеральна прокуратура України викликала на допит першого заступника глави Міністерства внутрішніх справ Сергія Ярового у справі про заворушення в Одесі в травні 2014 року.

Відповідну повістку опубліковано на сайті ГПУ.

“Громадянин Яровий Сергій Анатолійович, який станом на 02.05.2014 обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ України, відповідно до вимог ст. ст. 133, 135 КПК України викликається на 11:00 8 серпня 2017… для проведення допиту в якості свідка в кримінальному провадженню”, – йдеться в документі.

Йдеться про кримінальну справу за фактами неналежного виконання обов’язків чиновниками МВС України під час масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року, а також при захопленні будівлі міського управління МВС, і перевищення повноважень, в результаті чого з СІЗО незаконно звільнили понад 60 учасників заворушень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала ще одного підозрюваного у справі про події 2 травня в Одесі. Колишнього заступника начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області підозрюють у причетності до подій 2 травня 2014 року на Куликовому полі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE