Politerno > Україна і світ > Анатолій Матіос: Я маю амбіцію бути директором ДБР (Відео)

Анатолій Матіос: Я маю амбіцію бути директором ДБР (Відео)

  • 24 Серпня, 2017
  • 1420 Переглядів
  • 0

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос має амбіцію стати директором Державного бюро розслідувань.

Про це в ефірі програми FACE2FACE з Тетяною Даниленко заявив Анатолій Матіос, головний військовий прокурор.

“Я один з 19 претендентів на директора Державного бюро розслідувань. Чи маю я амбіцію бути директором ДБР? Звичайно, що маю. Чи хочу бути директором? Я прошу Бога і все роблю для того, аби пройти це горнило. Потрібно буде здати іспити, пройти поліграф та інші етапи. Я буду унікальною, як і усі інші 18 претендентів людиною, яка на відміну від всіх правоохоронців в державі піде сповідуватися на поліграфі. І найголовніше. Я з легким оптимізмом дивлюся в майбутнє”, – зазначив пан Матіос.

За словами прокурора, Кабмін нарешті прийняв положення про поліграф. До цього в Україні жоден керівник починаючи з заступника і вище його не проходив.

“Завдяки наполегливості Кабміну нарешті прийнято положення про поліграф. У нас жоден керівник у державі починаючи з заступника і вище не проходив поліграф. Оскільки я колишній співробітник спецслужб і маю найвищий допуск. Я подав документи іде процедура. Коли запрацює ДБР всі військові злочини та злочини вчинені правоохоронцями будуть віднесені до цього компетенції”, – сказав Анатолій Матіос.

До слова головний військовий прокурор заявив, що колишній заступник голови НАК “Нафтогаз України” Олександр Кацуба навіть після виходу з СІЗО продовжує давати дуже цінні покази.

“Колишнього заступника голови НАК “Нафтогаз України” Олександра Кацубу військові прокуратура не відпускала. Я б ніколи, як прокурор не підписав угоду про визнання винуватості не дивлячись на любі його покази. Але, як пояснив мені керівник слідчого підрозділу він дав цінні покази і подовжує давати. Я не знаю більшої суми, яку би хтось сплатив. За угодами, які уклала військова прокуратура обвинувачені сплатили до бюджету 280 мільйонів гривень. Назвіть ще правоохоронний орган, який би залучив такі гроші”, – зазначив головний військовий прокурор.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE