Politerno > Україна і світ > Міськрада Білої Церкви проголосувала за імпічмент Порошенка (Відео)

Міськрада Білої Церкви проголосувала за імпічмент Порошенка (Відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 2720 Переглядів
  • 0

Міськрада найбільшого в Київській області міста Біла Церква (населення – понад 200 тис. чол.) проголосувала за звернення до Верховної Ради з вимогою врегулювати процедуру імпічменту чинного Президента України.

Про це повідомляється на офіційному сайті Київської обласної ради. За рішення проголосувало 23 депутата з 43.

“Закликаємо парламент України виконати свої конституційні обов’язки перед українським народом і врегулювати всі необхідні процедури для усунення президента України в порядку імпічменту”, – йдеться у зверненні депутатів.

Позицію білоцерківських депутатів підтримав нардеп-мажоритарник Олександр Марченко. Він зазначив, що звернеться до спікера Ради із закликом включити дане питання до порядку денного пленарного засідання.

“Так, це в четвер сталося, 31-го, – сказав він. – Одне з чотирьох питань, які розглянула Білоцерківська міська рада, це звернення до Верховної Ради щодо розгляду законопроекту про імпічмент президента. Ну, автоматично після цього звернення я буду готувати звернення до голови Верховної Ради, щоб цю пропозицію включили до порядку денного.

Я мажоритарник “свободівець”, нас п’ятеро осіб, які мають фракції і представництва, це буде складно. Але так як звернення ініціювали депутати від політичних сил, які мають фракції, я вважаю, що розгляд питання буде продовжено, інформаційно освітлено, і реагувати Верховна Рада на дане питання обов’язково повинна”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE