Politerno > Україна і світ > Навіть ООН зауважила вибірковість сайту “Миротворець”, – нардеп Сергій Власенко (Відео)

Навіть ООН зауважила вибірковість сайту “Миротворець”, – нардеп Сергій Власенко (Відео)

  • 13 Вересня, 2017
  • 1540 Переглядів
  • 0

Діяльність сайту “Миротворець” є несумісною з правами людини і з загальними принципами Організації Об’єднаних Націй. Цей сайт перетворився у приватну власність радника очільника МВС Антона Геращенка

Про це в ефірі програми “Vox populi” заявив народний депутат Сергій Власенко.

“При всій благій меті, яку декларував сайт “Миротворець” при своєму заснуванні, на сьогоднішній день, на жаль, він перетворився у приватну власність пана Антона Геращенка.

І до речі, сьогодні з’явилася офіційна заява представників ООН про те, що треба взагалі розслідувати діяльність цього сайту, оскільки їхня діяльність є несумісною з правами людини і з загальними принципами організації об’єднаних націй. Звичайно ж це не було пов’язане із тим, що мене і Юлію Володимирівну внесли в цей список, але навіть на рівні ООН побачили кишеньковість і вибірковість цього сайту”, – зазначив нардеп.

Гість програми вважає, що люди повинні бути більш уважними в інтернет просторі і відрізняти об’єктивні інтернет ресурси від таких, які використовуються задля маніпуляції.

“Ви знаєте, мене згадують на багатьох сайтах. Я до цього ставлюся абсолютно спокійно. Я ще раз підкреслюю, що люди повинні відрізняти реальні, серйозні інтернет ресурси від якихось речей, які використовуються задля маніпуляції. От ви згадали сайт “Миротворець”, який є одним із найбільш розкручених, а я хочу згадати таку громадську організацію, яка чомусь себе називає “Чесно”, а я б їх назвав “Не зовсім чесно”.

Теж така розкручена структура, яка дозволяє собі, я так м’яко скажу, маніпулювати громадською думкою. Вони використовують те, що вони мають статус громадської організації і нібито вони незалежні, нібито вони експертні, нібито вони коректні. Насправді звичайні маніпулятори”, – наголосив Сергій Власенко.

Читайте також: “Внесли і внесли”: реакція “Батьківщини” на внесення Тимошенко в базу “Миротворця”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE