Politerno > Україна і світ > Президент дав сигнал, що активістів можна “мочити”, – Шабунін (Відео)

Президент дав сигнал, що активістів можна “мочити”, – Шабунін (Відео)

  • 21 Вересня, 2017
  • 1799 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 21 вересня, активісти зібрались під Адміністрацією Президента з вимогою припинити фізичний тиск на представників громадськості.

Активісти зазначають, що дуже збільшився тиск на громадських активістів, передає кореспондент 24 Каналу у прямому ефірі.

“Те, що зараз відбувається у регіонах (ймовірно, мається на увазі побиття харківського активіста Євгена Лісічкіна – 24), таких випадків зараз дуже багато. На центральному рівні в Києві почалися переслідування активістів. Якщо у Києві фальсифікують кримінальні провадження, обливають активістів брудом у підконтрольних медіа, то в регіонах це фізична розправа”, – зазначив голова правління ГО “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін.

Крім того, активіст додає, що такі дії відбуваються з подачі центральної влади.

Президент дав сигнал, що активістів можна “мочити”. Просто у Києві “мочити” – це фальсифікувати кримінальні провадження, а в регіонах, де політична еліта більш кримінальна, як в Одесі або Харкові, “мочити” означає “мочити”. Тобто центральна влада дала сигнал це робити. Так от, зараз центральна влада має дати інший сигнал, що це неприпустимо. Але не словами президента, виступами парламенту або черговим фейком Луценка. Сісти в тюрму мають виконавці, а головне – замовники, – наголосив Шабунін.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE