Politerno > Україна і світ > У Верховній Раді ініціюють відставку глави Генерального Штабу ЗСУ Муженко

У Верховній Раді ініціюють відставку глави Генерального Штабу ЗСУ Муженко

  • 27 Вересня, 2017
  • 1613 Переглядів
  • 0

Відповідальність за пожежу на складах боєприпасів в Калинівці повинен понести голова Генерального Штабу ЗСУ Віктор Муженко та його заступник, який відповідає за збереження військових складів.

Про це в Facebook написав нардеп і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Місце Віктора Муженко повинен зайняти молодий і відповідальний офіцер Збройних Сил, який повинен очолити процес справжньої, а не фейковий реформи нашої Армії і Флоту”, – зазначив він.

Геращенко також виступив з “пропозицією до Комітету з питань національної безпеки і оборони на найближчому засіданні розглянути питання про звернення до Верховного Головнокомандувача Президенту України Петра Порошенка з пропозицією відправити у відставку Голову Генерального штабу Віктора Муженко та його заступника, відповідального за збереження і безпеку військових складів” .

“Також пропоную провести депутатські перевірки, силами членів Комітету з питань національної безопаности і оборони щодо дотримання заходів безпеки на що залишаються військових складах і зробити висновки про те, що ще потрібно зробити для забезпечення їх безпеки”, – пише радник міністра внутрішніх справ.

Нардеп Юрій Береза ​​також вважає, що Муженко потрібно відправити у відставку.

“За протипожежну безпеку в ЗСУ відповідає Начальник Генерального штабу України. Вибухи в Калинівці – це відставка Муженко. І це, як мінімум. Місце Начальника Генштабу повинен зайняти молодий, відповідальний офіцер”, – написав він у Facebook.

Читайте також: Вибухи на складах боєприпасів в Україні. Історія катастроф

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE