Politerno > Україна і світ > Справа про вбивство журналіста Шеремета: у слідства немає підозрюваних, – Геращенко (Відео)

Справа про вбивство журналіста Шеремета: у слідства немає підозрюваних, – Геращенко (Відео)

  • 3 Жовтня, 2017
  • 1395 Переглядів
  • 0

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета у слідства немає підозрюваних, на яких можна подати до суду.

Про це в ефірі програми “Вечірній прайм” на телеканалі “112 Україна” повідомив радник міністра МВС, народний депутат Антон Геращенко.

“У справі Шеремета поки що у слідства, на жаль, немає підозрюваних, на яких можна було б з упевненістю подавати до суду як на людей, які це зробили. Україна – член Конвенції з захисту прав людини, всі рішення наших судів підлягають переглядам, якщо є така можливість, в ЄСПЛ. Давайте ми когось засудимо за два тижні, потім ця сама людина отримає рішення ЄСПЛ про те, що було порушено процедуру”, – зазначив Геращенко.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівнику інтернет-видання “Українська правда” Олені Притулі, однак її самої в машині не було. Поліція кваліфікувала вибух авто з Шереметом як умисне вбивство.

Звіт правоохоронні органи надали на річницю вбивства журналіста. Зокрема, директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко зазначив, що слідчі допитали понад 1,8 тис. осіб у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Основна версія злочину – вбивство через професійну діяльність. 21 вересня поточного року поліція засекретила всі рішення судів у справі про вбивство Шеремета.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE