Politerno > Україна і світ > Тарута: я хочу, щоб Гонтареву судили не лише в Україні (Відео)

Тарута: я хочу, щоб Гонтареву судили не лише в Україні (Відео)

  • 3 Жовтня, 2017
  • 1619 Переглядів
  • 0

Я хочу добитись, аби голову НБУ Валерію Гонтареву судили не лише в Україні. Для цього я направляю документи зі схемами НБУ компетентним органам в США.

Про це в ефірі програми “HARD з Влащенко” на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Сергій Тарута.

“10 травня Валерія Гонтарева написала заяву про відставку і пішла у відпустку, поки президент не визначиться з наступною кандидатурою. Вона розуміє, що ті факти в яких я направив в слідчі органи в США, вони будуть розслідуватися. Я працюю постійно, складаю всі факти і направляю, а там вже займаються компетентні органи. Моя ціль, щоб її судили не лише в Україні. Вірю в те, що після перезавантаження влади її посадять”, – переконаний нардеп.

За словами гостя програми, він добиватиметься повернення грошей, які нібито грабувались з її допомогою.

“Я постараюсь, щоб, неважливо куди вона втече, були арештовані всі гроші, які грабувались з її допомогою і щоб вони повернулись в бюджет України. Тому персональні санкції і зізнання, що це гроші вимиті по схемах. Схеми слідчі знають, бо я їм дав. У НБУ думають, що ніхто не знає, що вони роблять. Роль Смолія – протягом чотирьох останніх місяців дальше зачищати. Гонтарева приходить на роботу і дає команди, що робити”, – відзначив політик.

Як зауважив нардеп, Гонтарева своєю діяльністю зруйнувала довіру до однією з найголовніших інституцій від якої залежить подальший ріст економіки України.

“Я воюю не з Нацбанком, а з Гонтаревою, бо вона зруйнувала довіру до однією з найголовніших інституцій, від якої залежить і економічне процвітання і подальший ріст економіки. Про це нам сказали в Німеччині, що поки немає довіри до Нацбанку – забудьте про інвестиційний клімат. Якщо не буде інвестицій в цю державу – забудьте про цю державу. Тому я борюсь конкретно з Гонтаревою і з оточенням, яке зруйнувало довір’я і грабувало нашу державу”, – підсумував пан Тарута.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE