Politerno > Україна і світ > Нововолинські шахтарі заблокували пункт пропуску на кордоні з Польщею

Нововолинські шахтарі заблокували пункт пропуску на кордоні з Польщею

  • 9 Жовтня, 2017
  • 1319 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 9 жовтня, нововолинські шахтарі розпочали мирну акцію протесту поблизу українсько-польського кордону на автомобільному шляху міжнародного значення М 07, повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Неподалік від пункту пропуску “Ягодин” в районі населеного пункту Старовойтове на Волині близько 70 людей перекрили автомобільну дорогу між Києвом та Варшавою. Вони безперервно ходили через пішохідний перехід, що робило неможливим пересування транспорту в обох напрямках.

В результаті переговорів співробітників Національної поліції з учасниками пікету останні погодилися періодично пропускати по одному легковому транспортному засобу. Але рух вантажівок при цьому заблоковано повністю.

Таким рішучим заходам передувала акція протесту, на яку представники шахтарських профспілок та гірники Нововолинська вийшли 4 жовтня під стіни ДП “Волиньвугілля” з вимогою виплатити заробітню плату за липень-серпень.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, що вугілля з окупованого Донбасу продають до Європи, куди воно потрапляє через кордон з Росією за фальсифікованими сертифікатами.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE