Politerno > Україна і світ > У справі про загибель дітей в “Вікторії” суд відпустив екс-заступника мера Одеси під особисте зобов’язання

У справі про загибель дітей в “Вікторії” суд відпустив екс-заступника мера Одеси під особисте зобов’язання

  • 11 Жовтня, 2017
  • 1424 Переглядів
  • 0

Сьогодні Приморський суд Одеси у справі про загибель трьох дітей в таборі “Вікторія” обрав запобіжний захід колишньому заступнику міського голови Зінаїді Цвірінько у вигляді особистого зобов’язання.

Про це повідомляє УНН.

За даними державного обвинувачення, вказана посадова особа, будучи обізнаною про порушення правил пожежної безпеки, за неналежне виконання своїх службових обов’язків і несумлінне ставлення до них, не прийняла заходів щодо укладення договорів на обслуговування високотехнологічних сучасних систем пожежогасіння, а також сприяла заселенню дітей до комплексу, який фактично не був готовий до експлуатації.

З огляду на всі обставини, суд обрав Цвірінько дану міру запобіжного заходу.

Зінаїда Цвірінько, будучи віце-мером, займалася гуманітарниую сферу. Зокрема, департамент освіти і науки міськради. Вона стала підозрюваною по одному з кримінальних проваджень – за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України, що розслідуються за фактом пожежі в дитячому спортивно-оздоровчому комплексі “Вікторія”, де загинули і постраждали діти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE