Politerno > Україна і світ > Угорщина роздала українцям 200 тисяч угорських паспортів, – Іван Крулько (Відео)

Угорщина роздала українцям 200 тисяч угорських паспортів, – Іван Крулько (Відео)

  • 11 Жовтня, 2017
  • 1655 Переглядів
  • 0

Наступного року в Угорщині відбудуться вибори. І приблизно 200 тисяч угорських паспортів угорський уряд роздав на Закарпатті, більше того, усім власникам цих паспортів дозволив голосувати на виборах в Угорщині.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (“Батьківщина”) Іван Крулько.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав закон “Про освіту”, ухвалений парламентом 5 вересня.

У відповідь на підписання президентом України цього закону міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіятро заявив, що Угорщина блокуватиме всі подальші рішення Євросоюзу, спрямовані на зближення ЄС з Україною.

“Я ще скажу одну політичну річ: знаєте чому угорці так “возбудилися”, вибачте, що кажу такий термін, бо наступного року в Угорщині відбудуться вибори. І ви знаєте, що приблизно 200 тисяч угорських паспортів угорський уряд роздав на Закарпатті, українцям”, – зауважив Іван Крулько.

Більше того, як наголосив гість програми, що угорський уряд офіційно дозволив усім власникам цих паспортів голосувати на виборах в Угорщині.

“Усі ці “меседжі”, це розраховано на лекторат, який проживає в тому числі і в Україні, для того, аби вони підтримали непопулярний у Європейському Союзі уряд Орбана”, – розповів нардеп.

Іван Крулько додав, що це є дуже важлива річ, яку ми, як Україна повинні зрозуміти.

“В тому числі, ми повинні розуміти загрози нашій національній безпеці, які саме у такий спосіб і відбуваються”,– заявив Іван Крулько.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE