Politerno > Україна і світ > Найкращий спосіб позбутися корупції у владі – провести позачергові вибори, – Євтушок (Відео)

Найкращий спосіб позбутися корупції у владі – провести позачергові вибори, – Євтушок (Відео)

  • 12 Жовтня, 2017
  • 1669 Переглядів
  • 0

Український парламент та уряд не виконують своїх прямих функцій, не служать українському народові. Тому найкращим їх перезавантаженням є проведення позачергових виборів.

Про це на телеканалі ZIK зазначив народний депутат України Сергій Євтушок.

“Не бачу жодних застережень щодо мирних акцій протесту та щодо перезавантаження нині діючого українського парламенту в демократичний спосіб, тобто шляхом позачергових виборів. Молода, квітуча, багата ресурсами наша країна і в той же час вразлива на корупцію і повністю пронизана нею як по вертикалі, так і по діагоналі”, – розповів Євтушок.

Він риторично запитав колег у студії, чи виконує на сьогоднішній день український парламент або уряд свої функції – служити українському народові? І одразу аргументував, чому вони цього не роблять.

“Влада служить олігархам, адже доступ народу до правосуддя обмежується. Можливо, до реформ можна віднести Закон “Про освіту”, де більш-менш “вигризли” певні заробітні плати для вчителів. А все решта – імітація та схоже на “геноцид”, як пенсійна реформа, так і будь-яка інша. А про медичну реформу я взагалі навіть не хочу говорити. Тому що експериментувати на людях на сьогоднішній день – це просто злочин”, – прокоментував Євтушок.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE