Politerno > Україна і світ > Теперішня влада може закінчити так само, як Янукович, – Левченко (Відео)

Теперішня влада може закінчити так само, як Янукович, – Левченко (Відео)

  • 12 Жовтня, 2017
  • 2373 Переглядів
  • 0

Українська влада боїться свого народу. Вона повторює ті ж помилки, які робив Янукович. Якщо продовжувати керувати у тому ж дусі, є дуже велика вірогідність, що нинішня влада закінчить так, як і він.

Про це на телеканалі ZIK зазначив народний депутат України Юрій Левченко

“Безперечно, сьогоднішня влада боїться українського народу. Тому ми бачимо ті процеси, які зараз тривають. Коли народні обранці оточують себе ланцюговими псами, “церберами” режиму, піднімають суддям, поліції прокурорам до безхмарності зарплати. При цьому віддаляють всі ці послуги від народу. Справа в тому, що Верховна Рада зараз захоплена олігархічною клептократією і 90 відсотків народних депутатів працюють на 1 відсоток населення. Тобто на олігархат та їхнє найближче оточення”, – розповів Левченко.

Він вважає, що законопроекти №6232 та №7164 суперечать поглядам більшої частини населення України.

“Останній божевільний законопроект №6232, так звана, судова реформа, насправді віддаляє навіть діючий корупційний суд від українців. Він ускладнює взагалі процес і можливість отримання правосудного рішення. Також було ухвалено 6 жовтня закон під номером 7164, який подовжує на рік дію федеративного закону про, так званий, особливий статус Донбасу, де сьогоднішнім маріонеткам Росії, бойовикам та терористам гарантується право на, так звану, народну міліцію, прокурорів та суддів. Тобто гарантується право на прямі зв’язки з Росією. І це те, чого РФ хотіла ще у травні 2016 року. І всі ці речі, очевидно, йдуть проти волі переважної більшості українського народу”, – переконаний Левченко.

Він додав: “Ви, запитуєте, кого боїться українська влада? А вона боїться українського народу, як такого. І важливо те, що повторює ті самі помилки і кроки, які робив Янукович. І тому, якщо нам продовжувати діяти за тим же принципом, що і він, є дуже велика вірогідність, що теперішня влада закінчить так, як колишній президент”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE