Politerno > Україна і світ > Влада боїться, що завтра Саакашвілі спробують завести до парламенту, – Мусаєва-Боровик (Відео)

Влада боїться, що завтра Саакашвілі спробують завести до парламенту, – Мусаєва-Боровик (Відео)

  • 16 Жовтня, 2017
  • 1473 Переглядів
  • 0

Влада знову готується до можливих провокацій, але найбільше на Банковій переймаються тим, що громадські організації на хвилі протесту спробують завести Саакашвілі до Верховної Ради.

Таку думку висловила головний редактор інтернет-видання “Українська правда” Севгіль Мусаєва-Боровик у прямому ефірі на телеканалі ZIK.

На завтра, 17 жовтня, громадські організації та окремі опозиційні політичні сили анонсували мирну акцію протесту. Так, у Меморандумі про спільні дії до акції активісти назвали три головні вимоги: це створення Антикорупційного суду, прийняття нового закону про вибори та скасування депутатської недоторканності. Також ініціатор зауважили, що всі решта вимог є індивідуальними для політичних сил, і їх не варто пов’язувати з громадським рухом, який є рушійною силою цього мітингу.

“Я знаю, що представники влади дуже переймаються акцією протесту, яка має відбутися завтра, 17 жовтня. Також відомо, що політики хвилювалися через акцію, яка відбулася 14 жовтня, оскільки поширювались чутки, що, можливо, будуть захоплюватися адміністративні будівлі. Але, як відомо, нічого такого не сталося, і все пройшло спокійно”, – розповіла ” Севгіль Мусаєва-Боровик.

Незважаючи на це, додає журналіст, представники влади знову готуються до можливих провокацій, відтак скрізь у центрі столиці – посилений контроль правоохоронців.

“Я сподіваюся, що і завтра все пройде так само мирно. Але я чула такі припущення, що представники громадських організацій спробують провести Міхеїла Саакашвілі до Верховної Ради, і до такого варіанту теж готуються на Банковій”, – зауважила Мусаєва-Боровик.

Загалом підписанти Меморандуму наголошували, що 17 жовтня буде акція виключно мирного характеру, відтак жодного стосунку до можливих провокацій вони не мають.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE