Politerno > Україна і світ > Людей лякають війною і Путіним, змушуючи не критикувати владу, – Гриценко (Відео)

Людей лякають війною і Путіним, змушуючи не критикувати владу, – Гриценко (Відео)

  • 19 Жовтня, 2017
  • 1282 Переглядів
  • 0

Порошенко фактично йшов на вибори з гаслом: “Або я в першому турі, або кров і війна!”. Сьогодні ж влада продовжує так само залякувати суспільство та опозиційні сили, прикриваючись війною.

Про це заявив міністр оборони України у 2005-2007 роках Анатолій Гриценко на телеканалі ZIK.

“Україна зараз перебуває у скрутному становищі, яким нахабно користується чинна влада. Однак боротися з корупцією, чи проводити реформи Путні не заважає. Натомість будь-кого, хто починає критикувати владу за ті чи інші дії, навіть пропонуючи при цьому правильне рішення, починають звинувачувати у співпраці з Росією, Кремлем і таке інше”, – зазначив Гриценко.

Тобто, констатує політик, людей фактично лякають війною та Путіним. І навіть вибори президента Порошенка, якщо їх технологічно проаналізувати, відбулися за такою ж кривавою технологією.

“Порошенко фактично йшов на вибори з гаслом: “Або я в першому турі, або кров і війна!” Але нехай хтось порахує, скількох людей вбили до Президента Порошенка, а скількох – після. Я можу сказати, що кількість жертв зросла в сотні разів. Я з особистих джерел знаю, що дуже багато реальних даних щодо кількості загиблих не співпадають із офіційними цифрами”, – підкреслив Гриценко.

Тому, підсумовує екс-міністр оборони, не потрібно повторювати криваву технологію Порошенка, щоб виправдати будь-яку бездіяльність влади.

“У країні має бути баланс влади та опозиції, оскільки без опозиції влада стане неконтрольованою стовідсотково. Але якщо парламентська опозиція ще має трибуну у Верховній Раді щоб висловитися, то непарламентська опозиція, зокрема і наша партія, майже не мають майданчиків для позиціонування своєї думки. Оскільки доступ майже до всіх центральних каналів опозиції повністю обмежений”, – констатував Анатолій Гриценко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE