Politerno > Україна і світ > НАБУ опублікувало ВІДЕО обшуку Розенблата в літаку: діаманти, банківські картки, електоронні носії

НАБУ опублікувало ВІДЕО обшуку Розенблата в літаку: діаманти, банківські картки, електоронні носії

  • 21 Жовтня, 2017
  • 1825 Переглядів
  • 0

Детективи Національного антикорупційного бюро України запобігли вивезенню за кордон народним депутатом поза фракцією Бориславом Розенблатта матеріалів, важливих для розслідування “бурштинової справи”.

На відео зафіксовано термінові слідчі дії співробітників НАБУ, які були проведені під час спроби народного депутата вилетіти рейсом Київ – Кельн в Німеччину.

Як повідомляється, у Борислава Розенблатта вилучили мобільні телефони, планшет, вироби зовні схожі з коштовностями, платіжні картки, емітовані іноземними банками, а також паспорт громадянина України для виїзду за кордон і дипломатичний паспорт. Нагадуємо, що НАБУ і САП підозрюють Борислава Розенблатта в отриманні хабара і зловживанні становищем.

Суд зобов’язав його внести заставу в 7 мільйонів грн, здати закордонного паспорта і носити електронний браслет. Термін дії цих обов’язків закінчився 16 жовтня, але продовжити їх суд не зміг через неявку підозрюваного на засідання з розгляду відповідного клопотання.

Тепер же народному депутату вручили повістку про явку до Солом’янського районного суду Києва для участі в засіданні про продовження йому статусу підозрюваного.

Читайте також: На Розенблата завели ще одну справу і знову вдягнули “браслет”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE